Serviciile Noastre

Visul Tau, Prioritatea Noastra

Oferim website-uri inteligente pentru afacerile din Romania si de peste hotare, oferim asistenta si expertiza in Publicitate Online, SEO, Social Media si multe alte servicii web. Orice site dezvoltam este optimizat atat SEO cat si d.p.d.v. al codului sursa, responsiv pentru Mobil, Tableta, Desktop, Laptop si Smart TV. Implementam GDPR la cerere pentru ca tu sa te afli in deplina legalitate.

Prezenta ta online iti poate aduce mai multe vanzari.

designtoro-we-make-it-possible-min

Serviciile Noastre

Web Design Si Creare Website

Crearea unui site de la zero si imbinarea unui concept de design inovativ totul pentru a transmite mesajul potrivit in scopul atragerii publicului tau tina. Oferim servicii digitale complete prin combinarea tehnicilor de creare a unui website modern, strategii de marketing inteligente si SEO astfel incat sa obtii cat mai multi vizitatori.

Search Engine Optimization(SEO)

Scopul nostru este sa te aducem in fata competitiei pe motoarele de cautare. Iti crestem vizibilitatea, traficul si vanzarile folosind cele mai bune practici de optimizare.

OnlineSocial Media Marketing

Prezenta ta in Social Media este ceea ce iti poate propulsa afacerea inainte. Te ajutam sa iti construiesti imaginea care rezoneaza cel ami bine cu brandul tau. 

SolutiiEcommerce(Magazine Online)

Magazinele online de succes sunt usor de navigat, au in vedere crearea unei experiente placute pentru clienti. Iti ajutam clientii sa cumpere cu mai multa usurinta de la tine.

Copywriting andBranding

Strategii bazate pe conversii care te ajuta sa transformi vizitatori pasivi in clienti loiali. Continutul inspira clientii sa faca o actiune, ex. sa cumpere, sa te sune sau sa completeze un formular. Postari pe blog care iti permit sa iti exprimi importanta afacerii sau brandului.

Fotografie & VideografieDe Produs

Continutul foto-video este un lucru esential in orice afacere care doreste sa progreseze in online. Te ajutam sa creezi continut foto-video de inalta calitate care poate fi folosit pe toate platformele.

Testimonials

Loved By Our Customers
demo-attachment-979-Faded-Rectangle